Szolgáltatásaink célja az Ön cége nyereségességének növelése, tartós sikerének biztosítása.

  • Pénzügyi modellezés

Pénzügyi modellezési projektjeink során a legmodernebb módszertanokat és eszközöket felhasználva elkészítjük ügyfeleink termékeinek és vevőinek gazdaságossági elemzését, kiszámítjuk folyamatainak költségét. Tevékenység alapú költségelemzés (Activity Based Costing) segítségével feltárjuk a megtakarítási lehetőségeket, meghatározzuk, hogy melyik termékek és vevők nyereségesek, illetve veszteségesek. Javaslatokat dolgozunk ki ügyfelünk nyereségességének növelésére.

  • Stratégia alkotás és megvalósítás

Stratégia alkotási projektjeink során ügyfeleinkkel közösen létrehozzuk üzleti és marketingstratégiai tervüket. A tervezés során elvégzett elemzések alapján meghatározzuk a követendo célokat, elérésükhöz akcióterveket dolgozunk ki. A célok meghatározásánál különleges hangsúlyt kap azok mérhetőségének biztosítása, a mérési rendszer kidolgozása. A stratégiai terv megalkotását követően Balanced Scorecard segítségével biztosítjuk annak megvalósítását.

  • Átszervezés

Átszervezési projektjeink során meghatározzuk ügyfelünk számára az optimális, hatékony szervezeti felépítést. Javaslatokat dolgozunk ki az új szervezet kialakítására, folyamataira. Az átszervezési projekteknél különös jelentosége van a megvalósításnak, a változáskezelésnek ezért tapasztalt tanácsadóink végigkisérik az új folyamatok bevezetését és segítik ügyfelünk menedzsmentjét a kritikus helyzetek kezelésében.